Přeskočit na obsah Přeskočit na levý postranní panel Přeskočit na zápatí

Naplánování odstranění příspěvku

How Can We Help?

Print

pro naplánování odstranění příspěvku je nutná uživatelská role Administrátor (z důvodu použití funkce Expirace příspěvku)

odstranění či přesunutí do koše kterékoliv příspěvku (aktuality, akce, oznámení, …) je možné naplánovat na konkrétní datum a čas

příspěvek je nutné mít otevřený v režimu Upravit

1. vpravo nahoře klikněte na záložku Dokument, pokud na ní nejste

2. v pravé části v sekci Expirace příspěvku

  • zaklikněte volbu Povolit expiraci příspěvku
  • zadejte datum a čas
  • u položky Jak expirovat klikněte na rozbalovací seznam a z něj vyberte položku
    • Trash … pokud chcete příspěvek jen přesunout do koše
    • Odstranit … pokud chcete příspěvek nenávratně smazat

naplánování odstranění příspěvku přidá na konec daného příspěvku informaci o datu vystavení příspěvku, o datu odstranění příspěvku a jméno uživatele, který příspěvek takto upravil

Previous Naplánování zveřejnění příspěvku
Next Dokončení příspěvku – Tlačítka
Table of Contents