Přeskočit na obsah Přeskočit na levý postranní panel Přeskočit na zápatí

Odstranění uživatele

How Can We Help?

Print

1. v levém menu klikněte na tlačítko Uživatelé

2. v seznamu uživatelů najeďte myší na uživatele, kterého chcete odstranit, a klikněte na tlačítko Smazat

3. zobrazí se informační hláška pro potvrzení smazání

a) uživatel nevytvářel obsah

klikněte na tlačítko Potvrdit smazání

pokud vše proběhlo v pořádku, zobrazí se v záhlaví informační hláška

b) uživatel vytvářel obsah

zvolte, co se má stát s obsahem, který vytvořil odstraňovaný uživatel

nejlepší je zvolit Zařadit pod jiného uživatele a z rozbalovacího seznamu vybrat uživatele, pod kterého má být obsah odstraňovaného uživatele zařazen

klikněte na tlačítko Potvrdit smazání

pokud vše proběhlo v pořádku, zobrazí se v záhlaví informační hláška

Previous Úprava uživatele
Next Popis uživatelských rolí
Table of Contents